Alarmsystemer

Skab tryghed på højeste plan med kvalitetssikre alarmsystemer

Har du rengøring gående i din virksomhed en sen aften, hvor mørket har sænket sig, og er det tilmed en lokation, der er afskåret fra bymidten, og dermed har færre mennesker i den korte periferi? Eller har du en tendens til at blive på jobbet for at afslutte vigtige arbejdsopgaver, hvor du er den eneste mand tilbage på matriklen? Så vil alarmsystemerne fra blandt andet ABUS være med til at skabe den ultimative tryghed. Brandet findes i tre kategorier, hvor der er fokus på høj driftsikkerhed, effektivitet og funktionalitet.

Vores fagfolk gør en dyd ud af at sørge for, at du oplever tryghed på den ønskede lokation. Den kyndige og kompetente låseteknikkere har egenskaberne til både at hjælpe dig med at navigere i alarmsystemerne for private, erhverv og offentlige institutioner. Det er en nødvendighed, da vi i Danmark ser en større risiko for indbrud og hærværk. Vi tilbyder, leverer, monterer og installerer alarmsystemer, hvor vores samarbejdspartnere kan rådgive i og vejlede om de forskellige kvalitetsbrands. Modellerne kommer i forskellige udsmykninger, men nogle af de mest populære funktioner for brugerne er adgangskontrollen, videoovervågning, overfaldsalarm og brandsikring.

Skal du have ro i maven? Så kontakt vores autoriserede låseteknikkere, der kan være med til at sammensætte de bedste løsninger, der er holdbare for din situation. Vi ønsker at skabe ærlighed, gennemsigtighed og indblik, når det drejer sig om kundens sikkerhed.

Modtag et tilbud
på låseservice

Lad adgangskontrol forsikre arbejdspladsen

låsesmed århus - låsesystem nøglekort trådløs adgangskontrol
låsesmed århus - alarmsystem overvågning sikkerhed

Gør hjemmet trygt med alarmsystemer

Vejledning og montering af kvalitetsprodukter

låsesmed århus - alarmsystem trådløs bevægelsessensor

Kontakt os i dag

Få et godt tilbud på dit alarmsystem

Modtag et tilbud
på låseservice

Modtag et tilbud
på låseservice