Oplukning

Akuthjælp på rekordtid fra Låsesmed Århus

Har du som mange andre oplevet, at du har glemt at få nøglen med indefra køkkenbordet inden, at du har smækket hoveddøren bag dig? Så sørger Låsesmed Århus for, at panikken ikke spreder sig i kroppen alt for længe. Låsesmed Århus låseteknikkere er specialiserede indenfor oplukning af diverse elementer, hvor låseløsningerne er genstridige eller modstandsdygtige. 

Vores fagfolk har under mange års erfaring skabt overblik over, hvilket værktøj og udstyr der på mest nænsomme og skånsomme vis kan bryde låsemekanismen op uden, at det får større konsekvenser for resten af døren. Der er et stort fokus på effektivitet, hvilket skyldes, at vi kender alt til, at det kan være yderst frustrerende, når du ender med at blive låst ude – især hvis det er koldt, og vi har ramt vintermånederne. Når du kontakter os via telefon i akutte situationer, så arbejder vi systematisk, logistisk og målrettet for, at du igen kan få adgang til varmen.

Vores samarbejdspartnere går højt op i, at pålideligheden, troværdigheden og respekten er i højsædet mellem kunde og låseteknikker. Vi anvender lovpligtige tiltag, hvor vi beder om fremvisning af gyldig legitimation og billed-ID, så vi med ro i maven kan give personer adgang til deres ejendom. Vores låseservice skal ske under rigtige forhold.

Modtag et tilbud
på låseservice

Oplukning af bolig og bil

låsesmed århus - oplukning låsepistol døråbner
låsesmed århus - låsesystem ruko asa abloy sikkerhedskort

Omkodning eller udskiftning af forskellige låseenheder

Vedligeholdelse og servicetjek af låseenheder

låsesmed århus - alarmsystem bevægelsessensor installering

Kontakt os i dag

Få en pris på din oplukning

Modtag et tilbud
på låseservice

Modtag et tilbud
på låseservice